Skip to content

Nováccent helpt Uitgeverij Zwijsen haar groeidoelstellingen te realiseren

ICT-security en Managed ICT specialist Nováccent maakt bekend de FlashArray van Pure Storage bij Uitgeverij Zwijsen te hebben geïmplementeerd. De uitgeverij van leer- en lesmiddelen kan hierdoor haar groeidoelstellingen realiseren.

NováccentNováccent is sinds 2006 Managed ICT partner van Zwijsen. Nováccent heeft eerder het login portal voor de methode ‘veilig leren lezen’ ontwikkeld. Het gebruik van het online platform van Zwijsen is de afgelopen jaren echter snel gegroeid, van 8.000 inloggende leerkrachten/leerlingen per dag in 2010 naar 150.000 in 2015. Gemiddeld loggen 25.000 mensen tegelijkertijd in. Voor het komende jaar wordt een groei verwacht naar 200.000 logins.

“Al die gegevens moet het systeem ophalen en verwerken. Aan het begin van de ochtend gebeurt dat meer dan 100.000 keer in een uur. Dat is een hele forse belasting”, aldus Remko Deenik, Directeur Nováccent Managed ICT. Het systeem was hierdoor aan vernieuwing toe. Als partner van Pure Storage heeft Nováccent de oplossing geleverd in de vorm van de FlashArray van Pure Storage.

email

One Comment Post a comment

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS