Bestellingen opnemen met snelheid van whatsappen 

PDU-Colors3

Of een horecamedewerker nu op het terras of in de zaak werkt, het is in beide gevallen belangrijk om snel, eenvoudig en foutloos bestellingen op te kunnen nemen en te verwerken. Cashr leverancier van de honderd procent online kassa’s, heeft daarom zijn online kassa-app verbeterd. Ook op smartphones met beperkte schermafmetingen kan nu met de snelheid van whatsappen bestellingen worden ingevoerd. Het bedrijf introduceert zijn nieuwe runner interface tijdens de Horecava van 11 tot en met 14 januari in Amsterdam.

De runner interface van de Cashr online kassa-app is eenvoudig op bestaande tablets en smartphones te installeren. Maar bij een smartphone zijn de schermafmetingen beperkt. Vanuit die gedachte heeft Cashr zijn vormgeving nu op een aantal punten aangepast. Gebruikers kunnen nu op dezelfde manier bestellingen verwerken als dat ze tekst typen in een sms of WhatsApp bericht, doordat de app geschikt is gemaakt om met twee duimen tegelijk te werken. Personeel dat bedient in het restaurant of buiten op het terras kan hierdoor voortaan sneller, gemakkelijker en foutloos bestellingen opnemen en afrekenen.

Vingervlug

Om razend snel met twee duimen tegelijk te kunnen werken is in het design van de Cashr-app rekening gehouden met de ruimte voor de productknoppen en de kleurkeuze voor de diverse aangemaakte productgroepen is aangepast. Verder heeft de nieuwe vormgeving meer witruimtes waardoor de categorieën en de producten duidelijker afleesbaar zijn geworden.

De runner interface, die Cashr in-house heeft ontwikkeld, werkt op alle smartphones en is naast de bestaande userinterface (UI) te gebruiken. De Cashr app is per direct te downloaden voor iOS en Android. Ga hiervoor naar iTunes en de Google Play Store.

De Cashr online kassa-app is gratis. In combinatie met de Cashr Backoffice is Cashr gratis in gebruik tot 20 afgerekende kassabonnen, daarboven is Cashr betaald beschikbaar vanaf € 29,-.