Sinaps helpt klanten bij digitale transformatie

Sinaps gaat voortaan als cloud adviseur organisaties helpen met de digitale transformatie. Deze transformatie naar digitaal werken wordt mogelijk maakt door het vernieuwen, verbinden en beveiligen van de ICT-omgeving van klanten.

Sinaps is onderdeel van Sforza International. Vanuit dit ecosysteem van business consultants geeft Sinaps klanten inzichten in hun bedrijfstak. Het bestaande portfolio van Sinaps met betrekking tot werkplek- en applicatiebeheer en softwareontwikkeling wordt gebundeld in één ICT-adviseur, met de focus op innovatie.

Ondersteuning van ICT-experts

Innovatie leidt tot productieverbeteringen. In een tijd waarin elk bedrijf een ICT-bedrijf lijkt te worden is ondersteuning van experts in ICT volgens Sinaps van belang. De opkomst van de cloud en het Internet of Things heeft voor ieder bedrijf grote gevolgen. Eindklanten bepalen hoe een organisatie dient te werken.

Sinaps helpt organisaties hun bedrijfsmodellen te vernieuwen en ICT optimaal int e zetten. Hierbij daagt het bedrijf klanten uit om anders te denken. Hoe zou de organisatie ingericht worden als deze nu zou beginnen? Wat is daar voor nodig? Door klanten te stimuleren als een startup te denken en handelen wordt het business model van de organisaties klaargemaakt voor de toekomst.

Lees ook
Beheers AI voordat AI je bedrijf beheerst

Beheers AI voordat AI je bedrijf beheerst

De Cloud computing-markt zal naar verwachting groeien van $0,58 biljoen in 2023 tot $1,24 biljoen in 2028. Deze stijging is te danken aan opkomende technologieën zoals big data, AI en machine learning (ML). Grote ondernemingen investeren in toenemende mate in de ontwikkeling van deze gebieden.

Vitens legt met SAP basis voor duurzaam en klantgericht waterecosysteem

Vitens legt met SAP basis voor duurzaam en klantgericht waterecosysteem

Vitens heeft zijn IT-infrastructuur voor alle kernprocessen en serviceverlening geharmoniseerd en gestandaardiseerd op SAP. Het drinkwaterbedrijf legt met SAP S/4HANA Utilities en SAP Service Cloud een basis voor verdere verduurzaming, terwijl het klanten nog beter van dienst kan zijn.

Backbase sluit overeenkomst met Danske Bank om digitale klantervaring te verbeteren

Backbase, heeft een overeenkomst gesloten met Danske Bank.De overeenkomst biedt Danske Bank toegang tot Backbase’s Engagement Banking Platform, dat de komende jaren geleidelijk zal worden geïmplementeerd in alle digitale kanalen.