Skip to content

Nieuwsgierig naar de laatste digitale innovaties voor de zorg?

Wie is niet nieuwsgierig naar innovaties in de zorg? Soms speelt daar vooral een persoonlijk belang – de eigen gezondheid of die van vrienden of familie – maar ook het financiële aspect van een innovatieve zorgsector speelt natuurlijk mee bij onze belangstelling. Want innovatie staat in Nederland toch vaak ook voor: efficiënter en goedkoper.

De zorgsector in ons land ontwikkelt zich in een razend tempo. Nieuwe digitale werkprocessen, nieuwe applicaties, het gebruik van de cloud, Big Data, de DZM #2opkomst van mobiele apparaten, privacy issues, de almaar voortgaande integratie van informatie. Het is maar een greep uit de vele digitale ontwikkelingen waar zorgprofessionals, bestuurders en innovatiemanagers dagelijks mee te maken hebben. Of u nu zelf in de zorg werkzaam bent of als toeleverancier actief bent, de vraag is: hoe hou ik overzicht? En hoe krijg ik inzicht in de gevolgen voor mijn organisatie?

Het internetplatform Digitalezorg.nl helpt al jaren om bij te blijven rond alle relevante ontwikkelingen. Om de zorgsector hierbij nog beter te kunnen helpen, hebben de stichting Digitalezorg.nl en uitgeverij FenceWorks het Digitalzorg.nl Magazine gelanceerd. Hierin vindt u visies, achtergronden, productbesprekingen, columns, interviews en nog veel meer.

Interesse in een gratis abonnement? Klik hier!

 

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.