Microsoft lanceert nieuwe manier van samenwerken

Microsoft

De Surface Hub is vanaf 1 juli beschikbaar in 24 landen, waaronder Nederland. Met de nieuwe Microsoft-computer met een 84-inch scherm werken mensen nog gemakkelijker samen.

Surface Hub biedt namelijk een nieuwe ervaring aan communiceren met groepen, bijvoorbeeld in een enterprise-omgeving zoals een boardroom of in een setting van creatieve samenwerking zoals brainstorms.

De Surface Hub biedt revolutionaire hardware-innovaties op het gebied van touch en digitale inkt. Deze stellen gebruikers in staat het maximale te halen uit Windows 10, Skype for Business, Office, OneNote en Windows Universal-apps. Groepen werken efficiënt samen met behulp van de Surface Hub – of dat nu binnen dezelfde kamer is of met mensen op afstand.

Om tegemoet te komen aan vereisten die diverse ruimtes en kamers stellen, is de Surface Hub beschikbaar in twee versies: de Surface Hub 55-inch met de vierde generatie Intel Core i5 en de Surface Hub 84-inch met een vierde generatie Intel Core i7 en een Nvidia grafische kaart.

Microsoft werkt nauw samen met diverse strategische partners. Hierdoor is het voor bedrijven zeer eenvoudig om de Surface Hub op zo’n manier te implementeren dat hij naadloos past in bestaande ruimtes en integreert met IT-omgevingen.

Bekijk hier een video over de Surface Hub.